Njima bazen im služi samo za gledanje?!

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njima bazen im služi samo za gledanje?!

Ne mogu da se kupaju

Pevačicu Jelenu Vučković, ćerku Goce Božinovske ekipa Pulsa posetila je u porodičnom domu, a u tom trenutku društvo joj je pravio njen prijatelj Jovan Andonović, koga Vučkovićeva doživljava kao brata jer on živi kod njih u vili u Surčinu.

– Nervira nas ovo vreme. Ne mogu da uživam u bazenu. Ako sam dva sata bila u vodi od početka leta... Taman se kao poskidamo u kupaće kostime, kada ono kiša, led, vetar ili neko drugo nevreme, požalila se Jelena.

Još fotografija i ceo tekst možete pročitati na sajtu www.pulsonline.rs ili klikom OVDE

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

I bogati plaču: Njima bazen služi samo za gledanje

Izvor: Blic, 24.Jul.2014

Pevačicu Jelenu Vučković, ćerku Goce Božinovske ekipa Pulsa posetila je u porodičnom domu, a u tom trenutku društvo joj je pravio njen prijatelj Jovan Andonović, koga Vučkovićeva doživljava kao brata jer on živi kod njih u vili u Surčinu...– Nervira nas ovo vreme. Ne mogu da uživam u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.