Njihovoj ljubavi je došao kraj: Ben Aflek i Dženifer Garner više ne žive zajedno

Izvor: Blic, 28.Maj.2015, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njihovoj ljubavi je došao kraj: Ben Aflek i Dženifer Garner više ne žive zajedno

Jedan od omiljenih holivudskih parova, Ben Aflek i Dženifer Garner, već neko vreme je na meti glasina da je njihov brak u krizi.

Naime, nekoliko američkih portala objavili da su Aflek i Garner tajno odvojeni i da je njihov brak u krizi.

Dženifer (43) se nedavno požalila da njen brak sa glumcem Benom Aflekom (42) iziskuje mnogo strpljenja.

Dokaz da ne žive zajedno je taj što je Ben viđen u Las Vegasu, dok glumica boravi u Njujorku. Jedan od glavnih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njihovog braka jeste to što se Ben mnogo kocka.

Više puta je uslikan kako satima ne ustaje od kockarskog stola, pa tako nije ni čudo što je izabrao baš Las Vegas za svoj život.

Dženifer je u Njujorku, sa njom je i njihovo troje dece, a u brizi oko njih joj pomaže bebisiterka.

Još jedan dokaz da je njihov brak u krizi je to da Ben 17. aprila, kada je njegova supruga proslavila rođendan, nije bio sa njom, već je otišao u Kanadu i to bez burme na ruci.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.