Njega se plaši i Čak Noris! Ovo je čovek koji zna sve prljave tajne Holivuda!

Izvor: 24sata, 09.Avg.2014, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njega se plaši i Čak Noris! Ovo je čovek koji zna sve prljave tajne Holivuda!

Harvi Levin, vlasnik najpoznatijeg tračerskog sajta TMZ, od svakog može da napravi zvezdu, ali zna i da se žestoko osveti onima koji su mu se zamerili.

Ko prati tračeve o poznatim ličnostima sigurno je čuo za sajt TMZ, izvor svih mogućih pikanterija o zvezdama, a Harvija Levina, vlasnika ove internet stranice, se plaše svi holivudski glumci, sportisti i bogataši, jer priča se da on u svom sefu čuva snimke koji bi njihove karijere mogli da unište za tren oka!
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<
Levin, koji je završio studije političkih nauka, do 1996. je radio kao advokat, zatim je za lokalne TV stanice pokrivao crnu hroniku, da bi se nakon toga prešaltao na vesti iz šoubiznisa.

Kada je 2005. pokrenuo sajt TMZ niko nije mogao ni da sluti kakvu će on revoluciju izazvati. Inicijalna kapisla su bile ekskluzivne informacije o hapšenju Mela Gibsona 2006, a Levin je prvi objavio detalje iz policije, o kojima su drugi mediji mogli samo da sanjaju.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.