Nina Badrić u vezi sa glumcem iz Bićemo prvaci sveta

Izvor: Blic, 02.Apr.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Badrić u vezi sa glumcem iz "Bićemo prvaci sveta"

Pevačica se tri meseca viđa s Goranom Bogdanom, koga je upoznala na snimanju spota za pesmu Dan D

Nina Badrić (42) tri meseca je u tajnoj vezi s najplaćenijim mladim hrvatskim glumcem Goranom Bogdanom (30), koji igra Nikolu Plećaša u filmu Darka Bajića „Bićemo prvaci sveta“, saznaje Kurir.

Prema rečima njihovih bliskih prijatelja, pevačica i 12 godina mlađi umetnik upoznali su se prošle godine, kad ga je Nina angažovala za snimanje spota za pesmu „Dan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << D“.

Iako tada nisu gajili simpatije jedno prema drugom, u međuvremenu su, družeći se, shvatili da su se među njima ipak rodile emocije, prenosi "Kurir".

#zagreb #belgrade #NY #LA #London #here there and everywhere #DanD #GoranBogdan

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on Mar 28, 2015 at 10:02am PDT

Badrićeva je na Instagram postavila fotografiju na kojoj je u čvrstom zagrljaju Gorana Bogdana, a ispod nje su se ređali brojni komentari.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.