Nije to ljubav, to je šou! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 28.Mar.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije to ljubav, to je šou! (VIDEO)

Izgleda da smo svi pogrešili - Mimi Oro nije u vezi sa Jasminom

  Mimi Oro se proslavila kada je na "prijemnom za starlete" rekla da je najveća ptica na svetu "oro", dospela na naslovne strane kada je uhapšena u istrazi vezanoj za elitnu prostituciju, a "oduševila" ponašanjem u rijalitiju "Parovi".

Mimi je nekoliko puta dospela na YouTube u snimcima nastalim u spavaćoj sobi "Parova" - na jednom od njih njen partner Jasmin Nevenkić čak nakon igranja pod jorganom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << navlači gaće, a sada tvrdi da sa njim "nema ništa", odnosno da je dečko čeka napolju.

"On je nešto umislio, zar ne shvata da je ovo šou program", pričala je Mimi Oro ostalim učesnicama o svom "dečku".

"On je umislio da smo u vezi - brani mi da se šalim, družim ... Mislim da je iskompleksiran što je niko, pa misli da je ovo način da postane neko", reče Mimi ...

Pa, Mimi, ako je šou, onda da ga gledamo!



 

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.