Ni godine ni skandali ništa joj ne mogu: Glumica izgleda bolje nego ikad

Izvor: Press, 25.Okt.2016, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni godine ni skandali ništa joj ne mogu: Glumica izgleda bolje nego ikad

Demi Mur privukla je sve poglede kada se pojavila na humanitarnoj večeri u Peruu.
foto: blic.rs
Slavna glumica izgledala je prelepo u crnoj asimetričnoj haljini, tako da je izgledala znatno mlađe od svoje 53 godine.
Na gala večeri pojavila se u društvu slavnog fotografa Marija Testina, koji je i organizovao ovaj događaj.



Samo dan ranije, Demi je sa ćerkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Skaut posetila Maču Pikču, što su podelile sa pratiocima na društvenim mrežama.
 




Inače, Demi u poslednjih nekoliko godina živi povučenijim životom nego ranije. Filmovi koje snima uglavnom nisu visokobudžetni niti blokbasteri, a svoj privatni život krije od medija, verovatno poučena ranijim iskustvima.
Podsetimo, ona iza sebe ima tri propala braka – sa 12 godina starijim pevačem Fredijem Murom, čije prezime je zadržala i do danas, te sa glumcem Brusom Vilisom, sa kojim ima tri ćerke, i na posletku sa 15 godina mlađim Eštonom Kučerom.
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ovo je pravo lice Hale Beri

Izvor: Press, 25.Okt.2016

Jedna od najlepših žena današnjice Hale Beri pojavila se juče u Los Anđelesu bez šminke. Glumica je uslikana dok je šetala sa ćerkom Nalom. U prirodnom izdanju nije izneverila izgledom jer čuvena Bond devojka ne može nikada da nas izneveri. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.