Ni bitka s kilogramima ne može bez selfija: Pogledajte kako se naše cice spremaju za leto

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni bitka s kilogramima ne može bez selfija: Pogledajte kako se naše cice spremaju za leto

Leto nam se opasno približilo, a naše poznate cice su se uveliko bacile na dijete i uplatile teretanu. One znaju da će ih paparaci pratiti na svakom koraku ovog leta, pa su čvrsto odlučile da na plaži nemaju ni gram celulita. Svaka ima svoju taktiku.

Od kad je postala fitnes fanatik, Seka Aleksić redovno deli slike svojih zdravih voćnih sokova, koji su joj najbolji saveznik u gubljenju kilograma. Pored zdrave i niskokalorične hrane, Seka dobru formu održava i redovnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posećivanjem teretane, gde najviše voli da vežba sa velikim tegovima.

Pitanje je veliko - da li je Stanija ikada otišla u teretanu, a da o tome nije obavestila svoje pratioce na Instagramu? Verovatno nije. Zato svi znamo koje ona vežbe najviše radi, a to su uvek one za guzu. Međutim, za razliku od normalnih ljudi koji pauze koriste za predah i pijenje vode, starleta ih koristi za pravljenje seksi selfija. Hej, pa i slikanje troši kalorije!

Ostatak teksta pročitajte na sajtu 24sata.rs!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.