“Nezgoda” na izboru za mis o kojoj svi pričaju

Izvor: 011vodič.com, 27.Jan.2015, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Nezgoda” na izboru za mis o kojoj svi pričaju

Iako se čini kao sasvim lagan posao, šetati po pisti u vrtoglavo visokim potpeticama i mikro bikiniju koji više otkriva nego prekriva, nije nimalo lako. Posebno ako stvari krenu naopako, kao kod zgodne Šanel Rigan. Na izboru za Mis Kalifornije predstavnici Beverli Hilsa, Šanel Rigan, dogodila se nezgoda o kojoj svi pričaju. Naime, zgodna je plavuša ušetala na pozornicu odevena u minijaturni bikini roza boje koji nije izdržao pod pritiskom njenih bujnih grudi.
Tako je u jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << gornji deo bikinija skliznuo, a cela je dvorana gledala u njene grudi. Srećom, Šanel se brzo snašla i povukla bikini, a pritom joj se iskrenula štikla pa se jedva zadržala na nogama.
Njen fijasko publika je propratila aplauzom, ali joj ni poprsje nije pomoglo da uzme titulu najlepše.




The post “Nezgoda” na izboru za mis o kojoj svi pričaju appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.