Izvor: Blic, 03.Dec.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Okanović: Vratiću se u moje selo, kad - tad

Glumac Nenad Okanović, popularni sin Dragan, voli što je bio deo serije "Selo gori", ali kaže da bez Mande i Gage Nikolića nema smisla snimati dalje.

Sin Dragan ostaće još neko vreme uloga po kojoj ćemo prepoznavati glumca Nenada Okanovića. Njegova prva veća uloga, pa baš u seriji koja je tokom prikazivanja oborila sve rekorde gledanosti.

Dok gledamo poslednje epizode, kakva su tvoja osećanja?

- Zaista mi je žao što se završilo snimanje, i drago >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mi je što sam bio deo toga i što sam imao čast da učim od takve ekipe glumaca, što sam radio s njima. S druge strane, mislim da bez Mande i Gage Nikolića nema smisla snimati dalje. Mandu sam doživljavao kao velikog glumca i pre nego što sam bio u mogućnosti da radim s njim. A onda, kada sam došao na snimanje, bilo je sjajno to što su me svi ti veliki glumci odmah prihvatili i stavili u isti koš sa sobom. Mnogo mi je pomoglo to što sam u svojoj prvoj ulozi imao pomoć od takvih glumaca, a naročito od Mande, koji mi je u seriji igrao oca.

Čime je Radoš Bajić pogodio ukus publike? Koja je tajna te serije?

- Kad bih znao koja je tajna, i ja bih jednu takvu seriju napisao. Veoma sam subjektivan kada je ta serija u pitanju i meni su najlepši bili samo snimanje i ekipa. To nikada neću zaboraviti i zaista mislim da sam imao veliku sreću što sam svoju prvu veliku ulogu dobio baš kod Radoša Bajića.

Pročitajte još:

Da li i ti imaš želju da se vratiš u svoje selo?

- Vratiću su ja na moju Drinu kad-tad. Planiram ja to odavno, ali čekam da se stvari nameste. Sigurno se vraćam u moju Ljuboviju u narednih 10, 15 godina. Do tog sanjanog povratka radim punom parom.

Kakav utisak imaš o Nini Seničar, s kojom snimaš kviz "Ja volim Srbiju"?

- Nina je sjajna devojka, koja se odlično snašla u toj ulozi. Super je lik, a i u Italiji je takođe radila ovaj posao pa je pravo zadovoljstvo sarađivati s njom. Ne zbunjuje me njena lepota, naprotiv. Dobro je kad imaš tako lepu devojku pored sebe jer ako nešto i pogrešiš, to niko neće primetiti budući da svi gledaju u nju.

Ima te i u trenutno najgledanijoj seriji "Ubice mog oca"?

- Znate, svi kukaju kako nemaju šta da gledaju i kako je sve loše, ali "Ubice" su dokaz da je potrebno samo da se nešto kvalitetno uradi, a ovde sve funkcioniše: od scenarija, preko glume, do načina snimanja.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.