Izvor: Beta, 26.Okt.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedelja italijanske kuhinje krajem novembra u 105 zemalja

Italijanske vlasti saopštile su danas da će od 21. do 27. novembra u 105 zemalja biti održana prvi put "Nedelja italijanske kuhinje" sa više od 1.300 kulinarskih dešavanja."Naša zamisao je da se izdignemo od industrijski proizvedene pice i pogrešnih recepata iz italijanskr kuhinjr već da prenesemo autentičnu kulinarsku tradiciju i promovišemo svoje znanje u toj oblasti", saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede koje je incijator tog projekta.Nedelja italijanske kuhinje biće održana od SAD do Japana, preko Brazila, Kine, Kanade i Rusije. Biće uključeno 295 italijanskih institucija, ambasada, konzulata i kulturnih centara, zajedno s restoranima.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nedelja italijanske kuhinje krajem novembra u 105 zemalja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2016, 21:01

Italijanske vlasti saopštile su danas da će od 21. do 27. novembra u 105 zemalja biti održana prvi put "Nedelja italijanske kuhinje" sa više od 1.300 kulinarskih dešavanja..."Naša zamisao je da se izdignemo od industrijski proizvedene pice i pogrešnih recepata iz italijanske kuhinje već da prenesemo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.