Neda Ukraden unucima poklonila zlato za rođendan

Izvor: 011vodič.com, 28.Jan.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neda Ukraden unucima poklonila zlato za rođendan

Pevačica je pozvala mnogo dece kako bi obeležila to što su joj unuke napunile tri, a unuk jednu godinu. Slavlje je bilo u njenoj igraonici.
Neda Ukraden (64) proslavila je treći rođendan svojih unuka bliznakinja Aleksandre i Nede, kao i prvi rođendan unuka Dušana koji je ime dobio po Nedinom ocu. Baka je slavlje svojih unuka koji su svi rođeni na isti dan organizovala sa ćerkom Jelenom i zetom Predragom.

– Napravili smo privatnu porodičnu proslavu i pozvali samo >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prijatelje i ljude koji imaju decu. Veoma sam srećna što imam troje unučadi. Poklonila sam im igračke, zlato i novac jer moraju od bake da imaju nešto vrednije od igračaka – objašnjava ponosna baka i dodaje da joj se često vraćaju slike iz dana kad su se unuke rodile.
- Bila je zima, ogroman sneg, a ja sam brinula kako ću otići da ih izvedem iz bolnice. I svaku noć sam sanjala da ne mogu da priđem bolnici da ih uzmem, a da one plaču i da me čekaju. Toliko sam želela da uzmem te dve nosiljke i da sa njima dođem kući – iskrena je Neda za “Blic”.


The post Neda Ukraden unucima poklonila zlato za rođendan appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.