Nećete verovati koliko dobro izgleda: Ubedljivo jedna od najlepših na planeti

Izvor: Press, 03.Maj.2016, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nećete verovati koliko dobro izgleda: Ubedljivo jedna od najlepših na planeti

Neverovatno lepa i zgodna.
Foto:B92.net
Posle mnogih promašaja i trijumfa na sinoćnjem balu "Met gala" imamo pobednicu! U pitanju je glumica Margot Robi, poznata i kao Vučica s Vol strita. Ova prelepa bela haljina istakla je savršenu liniju njenog tela.



Fenomenalan zlatan nakit i sandale u istoj boji su u prvi plan stavile njenu prelepu boju kose i ten. Dajemo joj čistu peticu za izgled. 

Margot, svaka čast!

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(VIDEO, FOTO) KAO DA JE IZAŠLA IZ BAJKE: Njena haljina je bila ubedljivo najlepša na sinoćnom balu

Izvor: Kurir, 03.Maj.2016

...Glumica se pojavila u raskošnoj haljini a izgledala je kao da je izašla iz Diznijeve bajke Kada su se svetla ugasila, haljina je pokazala svoje pravo lice i počela da svetli..A photo posted by @zacposen on May 2, 2016 at 8:21pm PDT..Zvezda serije "Domovina" je za ovu priliku odbarala kreaciju Zaka...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.