Nebojša Stefanović spalio svoj doktorat jer ne želi da bude deo elite koja radi protiv premijera

Izvor: Njuz.net, 02.Mar.2015, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nebojša Stefanović spalio svoj doktorat jer ne želi da bude deo elite koja radi protiv premijera

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeStefanović pozvao i ostale doktore nauka da se odreknu svojih titula u znak podrške Vučiću

BEOGRAD, 2. mart 2015, (Njuz) – Ministar policije Nebojša Stefanović danas je javno spalio svoj doktorat pokazujući tako da ne želi da bude deo elite koja radi protiv Vlade Srbije i njenog premijera.
Stefanović se na ovaj način simbolično odrekao svoje doktorske titule i pozvao druge da to učine kako bi pružili podršku premijeru i teškim reformama koje sprovodi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net <<
- Nedeljama sam mukotrpno učio kako bih stekao obrazovanje i postao deo intelektualne elite, naivno verujući da će upravo ona svojim znanjem pomoći da Srbija postane uređena i bogata država. Danas, kada vidim da ta ista elita radi protiv premijera Vučića i naše vlade želim da odbacim sve veze sa tim društvenim slojem koji predstavlja najvećeg kočničara reformi-rekao je ministar u svom emotivnom obraćanju medijima.
- Malo je reći da sam razočaran kada sam uvideo da je sav trud i odricanje koje sam uložio u sticanje diplome i doktorata ustvari bio ulaznica u društvo ljudi koji stoje na putu napretka-zaključio je Stefanović dok je njegov doktorat polako dogorevao.
Ostali ministri iz SNS su pozdravili ovaj Stefanovićev gest i najavili da će učiniti isto. Najglasniji je, ipak, bio ministar odbrane Bratislav Gašić koji je obećao da će prvi spaliti svoju diplomu srednje škole ukoliko uspe da je pronađe.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.