Ne raskidaš ti, raskidam ja!

Izvor: Mondo, 01.Apr.2015, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne raskidaš ti, raskidam ja!

On je ostavio nju, pa ga ona ucenjivala, a sad i "šutnula" ... nove vesti o Kolarovu i Kristini Mijačević

  Kao španska serija ...

Ubrzo pošto je objavljeno da dizajnerka Kristina Mijačević čeka bebu sa fudbalerom Aleksandrom Kolarovim, krenula su medijska nagađanja i izjave "neimenovanih izvora bliskih paru" o večitom "šta sad"?

Da li će Kolarov ostaviti ženu sa kojom ima dvoje dece i posvetiti se ljubavnici sa kojom je u vezi već osam godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ili će prekinuti svaki kontakt sa Kristinom i ostati uz Vesnu, pitanja su koja su već dva ili tri puta dobila "konačan odgovor".

Prvo je objavljeno da je Kolarov ostavio Kristinu (navodno zbog toga što ga je ucenjivala da joj kupi nekretninu, jer će u suprotnom sve istrtljati medijima), a sada možemo da pročitamo da je ona "šutnula" njega.

Kristina je, navodno, prekinula svaki kontakt sa Aleksandrom Kolarovim, nakon što je na Internetu osvanula slika njegove žene Vesne kako ga bodri na utakmici Srbija - Portuga.

Njega je ubrzo nakon objavljivanja ove fotografije sačekala sledeća poruka:

"Aleksandre, smatram da smo se dovoljno iskompromitovali i da nema potrebe više da me tražiš. Ne želim da budem deo ovog cirkusa i zato me, molim te, ostavi na miru da sama iznesem trudnoću bez stresova koji mogu da utiču na razvoj deteta", napisala je dizajnerka fudbaleru u poruci koja je dospela u posed lista "Kurir".

Isti list dodaje da je Kristina prekinula svaki kontakt sa njim i promenila broj telefona, ali da će fudbaleru dozvoliti da vidi svoje dete kada se bude porodila.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.