Ne okreći se! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 26.Okt.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne okreći se! (VIDEO)

Ukoliko vam je promaklo, mi smo tu da vam zgadimo!

Foto: MakeAGIF

Rijaliti Snajke startovao je pre nekoliko dana na televiziji Happy umesto dugoočekivanih Parova.

Umesto "bluda i razvrata" gledamo srpske udavače u borbi za naklonost "onog pravog" i koji dinar, tačnije evro glavne nagrade, ali ne očajavajte - priča o seksu i "mešanja" iz Parova ne manjka ni u ovom rijalitiju.

Videli smo da je u rijaliti ušla "problematična farmerka", čuli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smo kad je koja od Snajki izgubila nevinost, ali nešto nam je promaklo.

Danas je na YouTube-u objavljen snimak s početka rijalitija, kada su se udavače tek upoznale, popile koju i popele na sto da igraju. Namontirane, našminkane, spremne za đusku, ali ne i za činjenicu da je jednoj od njih (Maji, devojci u crvenoj haljini) "provirio" uložak dok je igrala.

"Uživajte"



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.