Napad u rijalitiju: Mnogo si ružnija od mame!

Izvor: Mondo, 26.Feb.2017, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad u rijalitiju: Mnogo si ružnija od mame!

Bodibilderka pripretila batinama Vesni Rivas

Parovima je kulminirao odnos između Aleksandre Subotić i Vesne Rivas! Vesna je počela da proziva Ljubu kada je videla fotografija na kojoj je ona sa Alekandarom Čabarkapom.

"Meni se čini da je ovo slikano kad te pratio u rijaliti…", rekla je Vesna.

"Ne, to je slikano kad smo pravili grupnjak, znaš?!" poludela je Aleksandra.

"Pusti ti Vesnu… Ovo je slika koja je bivala sve manja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pošto je prvo opkoljena sa deset nas u klubu, pa nas je bilo troje, pa nas je sad dvoje… Verovatno će na kraju ostati moje oko koje bi trebalo nešto da kaže", pričala je Ljuba, prenosi "Alo".

Istina: Da li je ćerka otela mami dečka?

Međutim, Aleksandra je nastavila da viče, a onda ju je Vesna poklopila:

"Što nisi takva kad ti nema mame u blizini?! Mnogo si ružna, sve bi ti frajere skinula. Mnogo si ružnija, a 20 godina imaš. Nikad s mamom nemoj da izađeš u klub, sve će ti frajere pokupiti!", vikala je Vesna.

Ljuba je na nekoliko minuta uspela da smiri strasti, a onda je Alekandra skočila, polila Vesnu vodom i zaletela se na nju.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.