Najviša porodica na svetu: Tata, mama i deca visoki 10 metara

Izvor: Vesti-online.com, 15.Mar.2017, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najviša porodica na svetu: Tata, mama i deca visoki 10 metara

Porodica Van Klif Bolton iz Eseksa u Engleskoj je najviša porodica u Velikoj Britaniji. Ova sedmočlana porodica je već visoka preko deset metara.

Najviša porodica u Velikoj Britaniji Van Klif Bolton ima sve predispozicije da postane i najviša porodica na svetu.

Njihovi najmlađi članovi, 17-mesečni blizanci Ezra i Gabriel već su visoki 85 centimetara, prenosi "The Sun".

Iznenađujuća je to činjenica, pogotovo jer su rođeni četiri nedelje pre termina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Roditelji ističu da moraju da im kupuju odeću za trogodišnjake i da su na dobrom putu da postanu najviši blizanci na svetu.

Njihov stariji brat Lukas (11) je najviši dečak u razredu.

Visok je zapanjujućih 1,62cm, sestra Eva (8) je visoka 1,40cm, mlađi brat Džon oko 1,20cm., majka Keiša je visoka 1,95cm, a otac 2,13cm.

- Lukas i Džon su jako visoki za njihov uzrast. I apetit im je ogroman. Lukas pojede tri sendviča posle škole i još ima prostora za večeru. Viši su od svih svojih vršnjaka, kao i Eva - kaže majka.

Bivša košarkašica Keiša kaže kako bi Lukas mogao da krene njenim stopama jer ga zanima sport, ali trenutno ima problema s leđima zbog brzog rasta.

- Jako ga boli. Druga deca nemaju tih problema. Svi su prilično mršavi iako puno jedu. Svi smo jako zaposleni. Ne izlazimo puno jer ne stižemo. S petoro dece, od kojih su dve bebe, sve je jako užurbano i zaposleno. Ali to obožavamo - rekla je Keiša.

- Zadnja trudnoća mi je bila izuzetno teška pa mislim da će biti poslednja - dodala je.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.