Najsrećniji uz unuke

Izvor: Mondo, 31.Mar.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najsrećniji uz unuke

Legenda domaćeg filma Bata Živojinović presrećan jer mu je u posetu došla unuka Dina, koja studira u inostranstvu.

#FamilyTime

A photo posted by Dina Zivojinovic (@dzivojinovic) on Mar 29, 2015 at 6:14am PDT

Batinu fotografiju sa decom njegovog sina na svom Instagramu objavila je njegova unuka Dina Živojinović, koja je odlučila da raspust provede kod babe i dede u Beogradu. Na slici je i unuk Velimir, koji je dobio ime po svom slavnom deki.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Jako je vezan za porodicu i kada mu je bilo najgore stalno je pitao za našu decu i unuke. Hvala Bogu sada je dobro, a kada ga posete deca, njegovoj sreći nema kraja", rekla je za "Blic" Batina supruga Lula.

Glumčeva unuka Dina kaže da je sa dekom provela divan dan, da se Bata zezao, ali i da su pričali o životu i o ratu u Jemenu.

"Zanima ga kako idu moje studije i teme koje obrađujem na postdiplomskim studijama antiterorizma i bezbednosti. Stalno se šali s Velimirom, a ljubi babu kao da imaju 20 godina. Ona je srećna kad može da nam kuva i ugađa kao kad smo bili mali. Mene se više uželela jer sam u Engleskoj, dok ih Velimir često obilazi", kaže Batina unuka.

 

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.