Najpoznatije muške sponzoruše

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najpoznatije muške sponzoruše

Sponzorušama se obično nazivaju žene, ali stupanje u vezu ili brak radi finansijske koristi često je i među muškom populacijom. Ovi poznati muškarci uspeli su da se obogate zahvaljujući vezama sa znatno uspešnijim ženama.

Ivana Tramp se 2008. godine udala za Rosana Rubikondija, koji je od nje mlađi 24 godine. Iako su potrošili čak tri miliona dolara na venčanje, izvori kažu da je njihov brak bio osuđen na propast. Rubikondi je imao dogovor sa Ivankom da mu pomogne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se proslavi, što mu je i pošlo za rukom nakon venčanja. Ubrzo je pozvan da učestvuje u jednom rijalitiju, a kada je njihov brak okončan, to je Ivani mnogo teže palo.

Predstavlja se kao koncertni promoter, ali većina ga zna kao bivšeg muža Lajze Mineli. Njih dvoje imali su jedno od najekstravagantnijih holivudskih venčanja. Majkl Džekson bio je kum, Elizabet Tejlor kuma, a osim njih bilo je još skoro hiljadu zvanica. Ipak, dve godine kasnije razveli su se, a Gest je tužio Lajzu za deset miliona dolara. Tužba je odbačena, a Gest je nakon toga pokušavao da ostane u medijima učestvujući u rijalitijima i preterujući sa estetskim operacijama.

Srećom po En Hatavej, skandalozni Rafaelo Folijeri razotkriven je pre nego što su se venčali. Ispostavilo se da je zgodni Italijan koji se bavi nekretninama prevarant koji je proneverio investiciju vrednu 50 miliona dolara.

Za vrlo kratko vreme je od plesača postao model, rijaliti zvezda i dečko Britni Spirs. Nakon što je raskinula sa Džastinom Timberlejkom, pop princeza upustila se u romansu sa Federlajnom, što je mnoge iznenadilo. Njihov brak i razvod ostavili su teške posledice na Britni, a Federlajn je mnogo bolje prošao. Dobio je starateljstvo nad njihovo dvoje dece, alimentaciju od 20 hiljada dolara mesečno i mesto u jednom rijalitiju.

Komičar, glumac, pisac i lečeni zavisnik od seksa u braku sa Kejti Peri proveo je samo 14 meseci. Par nije potpisao predbračni ugovor, pa je Brend dobio pola od pevačicinih godišnjih prihoda koji su tada iznosili 44 miliona dolara.

A photo posted by Tori Spelling (@torispelling) on Feb 28, 2015 at 7:16pm PST

Kada je upoznao Tori Speling, bio je glumac sa ne baš uspešnom karijerom, imao je suprugu sa kojom je planirao da usvoji dete. Ipak, sve to je ostavio iza sebe i oženio je Tori, pa je njegovo ime postalo mnogo poznatije.

Dženifer je zbog veze sa 17 godina mlađim plesačem ostavila Marka Entonija, sa kojim je bila u braku sedam godina. Nakon toga, Kasper je postao njen glavni koreograf i zarađivao je 10 hiljada dolara nedeljno.

Iako je poznati režiser, Madona je Ričija učinila mnogo bogatijim. Od nje je mlađi deset godina, bili su u braku osam godina i dobili dvoje dece, a rastali su se 2008. Riči je tada postao bogatiji za oko 80 miliona dolara.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.