Najčešća imena u Bijeljini ove godine Marija i Stefan

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2014, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najčešća imena u Bijeljini ove godine Marija i Stefan

BIJELJINA - U matičnu knjigu rođenih u Bijeljini ove godine upisano je 1.181 dijete, a najčešća imena koja su roditelji izabrali za svoju djecu su Marija i Stefan, rečeno je u Gradskoj upravi.

Među bebama, koje su rođene do danas, nalaze se 653 dječaka i 546 djevojčica.

Vrlo česta ženska imena ove godine u gradu su Anastasija i Valentina, a među najbrojnijim muškim imenima su Mihajlo i Nikola.

Neka od neobičnih imena koja su dobile djevojčice u Bijeljini >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su Čarna, Nika, Katja i Kalina, a neuobičajena imena za dječake na ovom području su Daris, Lukijan, Endar i Isak.

Od ukupno upisanih u matičnu knjigu ove godine, u bijeljinskoj bolnici je rođeno 945 djece, a 236 beba rođeno je u inostranstvu i po porijeklu roditelja upisano je u Bijeljini.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.