Nagrada publike za Ničije dete

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada publike za "Ničije dete"

Debitantski film Vuka Ršumovića nastavlja da dobija nagrade, ovaj put na 12. Zagreb Film Festivalu.

Foto: Ničije dete, promo

 Nakon uspeha u Veneciji, gde je film "poneo" čak tri nagrade, na festivalu u Zagrebu je osvojio Nagradu publike za najbolji dugometražni film u okviru festivala.

"Sjajan film inspirisan stvarnim događajem i napravljen u srpsko-hrvatskoj koprodukciji, odlično snimljen, režiran i odglumljen", pohvalio je direktor ZFF-a Boris T. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Matić.

Nagrade će biti uručene večeras, ali Ršumović neće moći da prisustvuje, jer je trenutno gost Abu Dabi Film Festivala, gde se "Ničije dete" prikazuje večeras u okviru selekcije "New Horizons".

Film je juče imao premijeru u Grčkoj, a pre dva dana je održana i projekcija ovog filma na Serbian Film Festivalu u Sidneju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Film Ničije dete dobio nagradu publike (Video)

Izvor: Svet plus, 25.Okt.2014

Film Vuka Ršumovića "Ničije dete " nastavlja da ređa nagrade, a sada je na red došla i nagrada na 12. Zagreb Film Festivalu.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.