Nadali ste se novim Prijateljima? Ništa od toga

Izvor: Press, 18.Apr.2014, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadali ste se novim "Prijateljima"? Ništa od toga

Marta Kaufman i Dejvid Krejn, tvorci ove serije, izjavili su da nemaju nameru da sitkomu iz devedesetih daju još jednu šansu.

"Serija je završena. Ono što je bilo u srcu te serije je gotovo", kaže Kaufman na pitanje o tome da li je moguće novo okupljanje za 20. godišnjicu "Prijatelja".

"Da budemo iskreni, prošlo je 20 godina. Više niko ne izgleda kao pre. Svi bi proveli vreme govoreći: 'Jao, što je ostario'".

On je takođe dodao: "Svi traže >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nove epizode, a kada bismo ih snimili, sigurno bi bile žestoko kritikovane".

Kaufman otkriva i da "nikad, za nikad nije želeo da radi spin-off".

Glasine o novom okupljanju prijatelja kruže odavno, ali su se rasplamsale u decembru, kada je objavljena vest da Dženifer Eniston "popušta" i da će se okupiti sa pet kolega – Kortni Koks, Metom Leblankom, Metjuom Perijem, Dejvidom Švimerom i Lisom Kudrou.

U međuvremenu je objavljen čak i lažni poster za navodno novu epizodu.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.