Izvor: Blic, 25.Sep.2016, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na korak do pomirenja: Dženifer Garner i Ben Aflek na romantičnoj večeri

Čini se da su Dženifer Gardner i Ben Aflek odlučili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, uprkos činjenici da su pre godinu dana objavili vest da se razvode.

Naime, holivudski par i dalje nastoji da njihovo troje dece vodi normalan porodični život, zbog čega često odlaze na zajedničke odmore.

Međutim, čini se i da su Ben i Dženifer rešili da svojoj ljubavi daju još jednnu šansu, a paparaci su ih nedavno fotogtafisali na romantičnoj večeri. Kako prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "E! news", par je uživao u večeri u jednom restoranu u Santa Moniki, gde su proveli više od dva sta. Inače, kako pišu američki tabloid, Ben i Dženifer često odlaze u taj restoran, i obično rezervišu isti sto i uživaju u razgovoru uz čašu vina i laganu večeru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.