NOĆNA MORA SVAKOG VLASNIKA: Šta da radite kada se vaša maca previše LINJA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOĆNA MORA SVAKOG VLASNIKA: Šta da radite kada se vaša maca previše LINJA?

Za početak proverite da li je u pitanju zdravstveni problem.

Ne postoji način da se zaustavi prirodni proces linjanja, ali sigurno da možete da smanjite količinu dlake koja završava na vašoj garderobi, krevetu ili u hrani.

Prišao je napuštenom psu na ulici: Ono što je pročitao na njegovoj ogrlici i vas će RASTUŽITI! (FOTO)

Za početak eliminišite moguće ozbiljne zdravstvene probleme. Ukoliko mačka gubi dlaku u pečatima, previše se češe i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grize ili ima znake kožnih lezija, odmah potražite pomoć veterinara.

Ukoliko ste utvrdili da je vaša maca zdrava, veterinari savetuju da isprobate promenu hrane. Prilikom odabira hrane treba obratiti pažnju da sadrži sve neophodne hranljive materije, prvenstveno proteine, omega - 3 i omega - 6 masne kiseline.

NE IZAZIVAJTE GA: Ove stvari UPORNO radite, a vaš pas ih NE PODNOSI!

Isprobajte ovaj način ishrane i kroz samo mesec dana primetićete da se vaša mačka manje linja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.