NINA BADRIĆ: Nabacivao mi se Kevin Kostner!

Izvor: Press, 21.Nov.2014, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NINA BADRIĆ: Nabacivao mi se Kevin Kostner!

Hrvatska pevačica Nina Badrić (42) otkrila je da joj se svojevremeno nabacivao poznati glumac Kevin Kostner (59).
Sećam se da sam 1998. Bila u inostranstvu broj jedan sa pesmom 'I'm so excited'. Tom prilikom u Monte Karlu mi se udvarao Kevin Kostner. Bio je izazov i veliki kompliment to što takav muškarac traži jednu običnu Ninu. Ali, tada sam do ušiju bila zaljubljena u drugog tipa. Jedna novinarka >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz Beograda mi je prišla i rekla - mala, ti nisi normalna, žalićeš celog života, pa to je Kevin Kostner! Ipak, ni dan-danas ne žalim što sam ga odbila, iako tadašnja veza sa drugim muškarcem nije opstala", rekla je Badrićeva.



Kostner je od 1978. bio u braku sa devojkom sa fakulteta Sindi Silvom. Razveli su se posle 16 godina i troje dece, dve ćerke i sina. Sa Bridžet Runi je 1996. dobio još jednog sina, a iste godine započeo je vezu sa manekenkom El Mekfirson. U periodu kada je zavodio Ninu, bio je slobodan.

Kostner je kasnije otpočeo vezu sa manekenkom i dizajnerkom Kristin Baumgartner, sa kojom se 2004. godine oženio. Slavni glumac sa njom je dobio troje dece, dva sina i ćerku.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.