NIKO JOJ NIJE VEROVAO ŠTA SE DEŠAVA S NJENIM SINOM, a onda ga je snimila i sve ŠOKIRALA (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Maj.2016, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO JOJ NIJE VEROVAO ŠTA SE DEŠAVA S NJENIM SINOM, a onda ga je snimila i sve ŠOKIRALA (VIDEO)

Tajler Saunders (6) iz Old Bara u Australiji trpeo je neverovatne bolove, kukao je i zavijao od rođenja jer je njegova koža bila upaljena zbog ekcema! Njegova majka Debi se žestoko trudila da pomogne svom sinu, međutim, nije uspevala. Onda ga je snimila, zapise odnela doktoru i to mu je spasilo život!

Dečak je od rođenja trpeo ekstremni bol i konstantan svrab, često je bio noćima budan, ali niko nije mogao da mu pomogne. Stanje bilo sve gore i gore, a leka nije bilo. Onda je Debi >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << uzela stvar u svoje ruke.

Doktori su mu konstatovali bolest "Atopik dermatitis", što nije retka bolest, i nisu verovali Debi kada im je pričala kroz kakvu agoniju mali Tajler prolazi. Zato je rešila da ga snimi i zabeleži njegov stepen bola.

Zahvaljujući snimcima, Debi je pronašla doktora Ričarda Arona iz Južne Afrike, koji je specijalista za dermatitis. On je Tejloru prepisao poseban losion, kortikosteroide i antibiotike zahvaljujući kojim je njegova koža posle dva meseca postala glatka!

Promena je bila neverovatna.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.