NEVIĐENI SEBIČLUK Ovaj video savršeno dobro oslikava najveću manu mačaka

Izvor: Blic, 05.Jul.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVIĐENI SEBIČLUK Ovaj video savršeno dobro oslikava najveću manu mačaka

Čak i oni koji vole mačke svesni su koliko su one sebične i koliko su svojeglave. Snimak koji je napravila jedna jutjuberka savršeno dobro to prikazuje.

Jutjuberka "Snoky Hootan" htela je da napravi snimak za svoj kanal na kom radi jogu, ali joj se mačka isprečila na tom putu.

Dok je radila jogu pred kamerom koju je postavila na pod, mačka je došetala do nje i legla ispred objektiva, zaklonivši je u potpunosti.

Pošto je bila usredsređena na svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pokrete, vlasnica to nije primetila, a onda je shvatila da većina onoga što je htela da snimi nije zabeležena.

Prema komentarima velikog broja ljudi ispod ovog snimka, ovo je idealan dokaz za to da mačke uvek žele da budu u centru pažnje i da im je najvažnije lično zadovoljstvo.

Pogledajte snimak u kom je mačka neplanirano istupila u prvi plan:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vole da su u centru pažnje: Ovaj video savršeno dobro oslikava najveću manu mačaka (video)

Izvor: Svet, 05.Jul.2015

Čak i oni koji vole mačke svesni su koliko su one sebične i koliko su svojeglave. Snimak koji je napravila jedna jutjuberka savršeno dobro to prikazuje.. Jutjuberka Snoky Hootan htela je da napravi snimak za svoj kanal na kom radi jogu, ali joj se mačka isprečila na tom putu.. Dok je radila jogu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.