NEVEROVATNA MONTAŽA Složio je odlomke iz 280 filmova koji su otpevali pesmu Uptown funk

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNA MONTAŽA Složio je odlomke iz 280 filmova koji su otpevali pesmu "Uptown funk"

Autor videa, koji se krije iza imena "dondrapersayswhat", tri meseca je montirao scene iz 280 filmova, koje su brižljivom montažom na kraju "otpevale" pesmu "Uptown funk".

U videu je koristio scene iz neki kultnih filmova ali i iz animiranih serija, a neke od njih ćete svakako prepoznati, poput onh iz filma "Petparačke priče", "Groznica subotnje večeri", "Simpsonovi" i mnogi drugi.

Inače, ovo nije prvi video koji je napravio ovaj montažer.  Nešto ranije on je na svom jutjub kanalu postavio i video u kojem su scene iz filmova "otpevali" pesmu "Bring the Noise" od kultne rep grupe Public Enemy.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poslušajte “UPTOWN FUNK” kroz 280 FILMOVA!

Izvor: Prva.rs, 04.Avg.2015

. Inače, to nije prvi video koji je napravio ovaj montažer. Nešto ranije on je na svom Jutjub kanalu postavio i video u kojem su scene iz filmova “otpevali” pesmu “Bring the Noise” kultne rep grupe „Public Enemy“..

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.