NEŠTO DRUGAČIJE: Ovo su muški saveti za dobar seks a upućeni ženama

Izvor: Press, 10.Avg.2014, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEŠTO DRUGAČIJE: Ovo su muški saveti za dobar seks a upućeni ženama

Predstavljamo vam stvari koje bi muškarci želeli da im radite.
 
Napravite prvi korak Muškarci ne mogu pročitati vaše misli. Ako želite seks s njima, treba da im to jasno stavite do znanja.

Većina muškaraca smatra veoma privlačnim žene koje znaju šta žele i ne stide se da to i zatraže. Ko treba da načini prvi korak?
Recite mu šta vam se sviđa Žene često šalju smatraju da se podrazumeva da muškarci znaju šta im prija. Međutim, ako muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ne “nagradite” komentarom na neki njegov pozitivan potez, on neće znati šta vam zaista prija. Ne stidite se da kažete šta vam se dopada u krevetu.

Da li znate recept za sjajan seks?
Naučite da uživate u oralnom seksu Većina muškaraca oralni seks smatra veoma važnim. Zato im je bitno da se njihova partnerka ne ponaša kao da je to neki odvratan čin.

Zašto muškarci vole oralni seks?
Negujte se Osim redovne higijene, uređujte i bikini zonu. Dovoljno je da povremeno skratite dlačice, pa da izgledate i osećate se mnogo urednije.

Šta je za vas "intimna higijena"?
Ne opterećujte se Ne dozvolite da se stid ispreči između vas i partnera. Nemojte misliti da će vas smatrati “nemoralnom” ako mu predložite neku “nevaljalštinu”.

Saznajte tajne super-seksi žena
Nađite se na pola puta Nije retkost da partneri imaju sasvim različite seksualne potrebe. Oni uspešniji, to rešavaju tako što se uglavnom nađu “na pola puta”. Jednom će prednost u ispunjavanju želja imati vaš partner, drugog puta vi.

Sve seksi tajne muškog roda na jednom mestu
Nosite nešto zavodljivo kada izlazite zajedno Čipkasti donji veš i lepa crvena haljina sigurno će ga oboriti s nogu. Tako će biti inspirisan da vam udovoljava kada posle provoda odete kući.

Zašto je crvena najseksepilnija boja?
Budite blizu Kada ste zajedno u provodu, sedite blizu njega. Često dodirujte partnera i flertujte s njim.

Šta je seksi muškarcima, a šta ženama?
Budite aktivan učesnik u seksu Nemojte samo ležati i čekati da partner obavi sav “posao”. Potrudite se da i vi učestvujete u “akciji”.

6 grešaka koje žene prave u seksu
Prepustite mu kontrolu Muškarci vole da ponekad oni vode glavnu reč u krevetu. Dozvolite mu to.

Šta muškarca čini seksi?
Budite glasni Nemojte se plašiti da ispuštate zvukove tokom seksa. Muškarcima je to veoma privlačno.

Zašto su žene glasne tokom orgazma?
Ne brinite o tome kako izgledate Dok vodite ljubav, nemojte se opterećivati time kako izgledate. Vaš muškarac vas očigledno želi, inače ne biste bili s njim u krevetu. Odbacite sve samokritike i prepustite se trenutku.

Koje savete vezane za seks biste vi dali ženama?

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.