NEOČEKIVANO: Kameron Dijaz se verila!

Izvor: Press, 20.Dec.2014, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEOČEKIVANO: Kameron Dijaz se verila!

Holivudska glumica Kameron Dijaz koja je često isticala da joj udaja i deca nisu prioriteti verila se za svog dečka Benija Madena.
Kako navodi “Us Weekly“ veridbu je potvrdilo više izvora. Naime, četrdesetdvogodišnja Kameron i frontmen benda Good Charlote, sedam godina mlađi Ben verili su se pre nekoliko nedelja. 
Kameorn je često u intervjuima isticala da joj nije “hitno“ da se uda, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << te da ne veruje da je moguće biti veran jednoj osobi čitav život.

Mediji i javnost su je takođe često prozivali zbog toga što nema decu, ali Kameron je uvek tvrdila da joj je draže da uživa u životu onakvom kakav je. 
“Malo je neočekivano, ali svi smo srećni zbog njih“, naveo je bliski izvor – "Beni se lako zaljubljuje, ali ovoga puta je pronašao pravu ženu za sebe. Usrećuju jedno drugo, a od toga nema ništa bolje“

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.