NEMA ŠANSE DA SE POMIRE Anđelina Džoli je OVOM porukom SVE objasnila

Izvor: Blic, 19.Maj.2017, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA ŠANSE DA SE POMIRE Anđelina Džoli je OVOM porukom SVE objasnila

Samo osam meseci nakon što je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Breda Pita, glumica se, sa decom, iselila iz porodične vile u Los Anđelesu.

Naime, kako pišu američki tabloidi, Anđelina je definitivno stavila tačku na brak sa Pitom i ne želi ništa više da je vezuje uz muškarca sa kojim je bila skoro 12 godine. Novo poglavlje u životu započeće sa decom u novom luksuznom domu, koji je nedavno kupila za 25 miliona dolara, a paparaci su uspeli da fotografišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << velike kamione za selidbu ispred nekadašnjeg porodičnog doma bivšeg para.

Moving Trucks Spotted At Angelina Jolie's New Mansion In … : https://t.co/fSbbaO5262 ,, pic.twitter.com/AbUUShOZku

Inače, glumica je nedavno kupila imanje pokojnog američkog filmskog reditelja Sesila B. Demila, koje se prostire na 8.500 kvadratnih metara.

Sama kuća ima oko 700 kvadratnih metara, a Anđelini i deci na raspolaganju je i otvoreni bazen, garaža i odvojena gostinska kuća.

Zanimljivo je da se u blizini nalazi i novi dom njenog bivšeg supruga Breda Pita ali i drugih holivudskih zvezda poput Kejt Bekinsejl, Natali Portman, Kejsija Afleka i Kristen Stjuart.

BONUS VIDEO: OD STRASTVENE VEZE DO KRAHA Svi detalji kontroverzne veze Breda i Anđeline

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.