NEDA UKRADEN OCAJNA Placem jer me majka ne prepoznaje

Izvor: medio.rs, 26.Avg.2016, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDA UKRADEN OCAJNA Placem jer me majka ne prepoznaje

Popularna pevačica Neda Ukraden retko priča o svojoj majci, koja boluje od Alchajmerove bolesti, ali priznaje da joj je zbog toga veoma teško.

Naime, na pitanja kada je poslednji put plakala i zbog čega Neda je odgovorila:

"Svaki put kada vidim svoju majku, koja je obolela od Alchajmerove bolesti i ne zna ko sam. Otplačem svaki naš susret. Ali utešno je to što ona ne pati i nije svesna svog stanja. Život mi se od dolasna unuka na svet promenio jer nikada nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << bila srećnija", izjavila je Neda.

Ona često priča o svojim unucima, te je otkrila da je stroga baka.

"Obožavam svoje unuke i oni su izvor moje radosti. Ali red mora da se zna i pravila da se poštuju jer ne volim nevaspitanu decu", kaže Neda.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.