NEĆU LEK! Ovako bebe pande zavitlavaju radnika zoo vrta

Izvor: Blic, 24.Okt.2014, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆU LEK! Ovako bebe pande zavitlavaju radnika zoo vrta

Video snimak na kojem dve male pande odbijaju da uzmu lek koji radnik zoo vrta želi da im da, i pritom uživaju zavitlavajući ga, sakupio je skoro četiri miliona pregleda na Jutjubu.

Mladić je ušao u ograđeni prostor u kome su se nalazile dve male pande, očigledno spremne za šalu.

Na sve načine je radnik pokušao da ih natera da progutaju lek, ali na kraju je uspeo samo da se dobro nasmeje, shvativši da dve pande uživaju igrajući se sa njim.

Video >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snimak je za svega par dana prikupio mnoštvo pregleda, i sigurno spada u kategoriju onih koji će svakom gledaocu definitivno popraviti dan.

VIDEO> Male pande se poigravaju sa radnikom zoo-vrta

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NECU-LEK-Ovako-bebe-pande-zavitlavaju-radnika-zoo-vrta

Izvor: medio.rs, 24.Okt.2014

Video snimak na kojem dve male pande odbijaju da uzmu lek koji radnik zoo vrta želi da im da, i pritom uživaju zavitlavajući ga, sakupio je skoro četiri miliona pregleda na Jutjubu...Mladić je ušao u ograđeni prostor u kome su se nalazile dve male pande, očigledno spremne za šalu...Na sve načine...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.