NEĆETE VEROVATI: Jeftini trikovi za lepotu koji zaista deluju

Izvor: Press, 19.Dec.2014, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆETE VEROVATI: Jeftini trikovi za lepotu koji zaista deluju

Donosimo vam listu neobičnih trikova u vezi sa negom lepote, sa nadom da ćete uspeti da rešite one probleme koji su vas tako dugo nervirali
Фото.курир.рс
Да бисте избегли размазивање маскаре по капцима, поставите пластичну кашичицу на капак приликом наношења >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << – сав вишак завршиће на кашичици, а не на капку.

Да бисте смањили надутост у пределу око очију, ољуштите један сиров кромпир на пола и држите га на десетак минута. Време ће се охладити подручје, крвни судови ће се скупити, а оток ће се смањити.

Ако сте приметили да имате све више целулита, употребите млевену кафу као пилинг. Кофеин ће стимулисати регенерацију ћелија, а абразивно дејство млевене кафе ће допринети уклањању мртвих ћелија.

Ако вам је потребна маска за косу, мајонез је право решење за вас. Нанесите га на косу и оставите да одстоји двадесетак минута.

Ако сте нанели лак за нокте и почели да се јављају мехурићи, врло је вероватно да сте га складиштили на вишим температурама. Држите га у фружидеру како бисте увек били сигурни да ће површина остати глатка када се буде сушио.

Ако сте намазали лак на нокте, а журите, потопите их на три минута под хладну воду и убрзо ће постати суви.

Ако стално имате жуљеве или су их нанеле нове ципела, нанесите мало вазелина на критичко место. Захваљујући томе смањићете трење и знатно ублажити проблем.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.