Izvor: Blic, 13.Jan.2017, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MARI ZA TRAČEVE Optužili su je da je drugarici otela dečka, a evo kako im je odgovorila

Američka pop zvezda Selena Gomez našla se u žiži medijskog interesovanja nakon što su je paparaci fotografisali dok je razmenjivala nežnosti s kolegom The Weeknd-om.

Međutim, ono što je tabloidima najinteresantnije u priči o novom dečku pop zvezde je činjenica da se The Weeknd, pre Selene, dugo zabavljao sa njenom prijateljicom manekenkom Belom Hadid. Kako pišu američki tabloidi, prijateljstvo između dve prijateljice je prekinuto, a fanovi već danima ostavljaju komentare >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Selenin profil na Instagramu, optužujući je da je ukrala dečka drugarici. Međutim, čini se da mlada pevačica ne mari za uvredljive komentre.

Tako je na Instagramu osvanula Selenina fotografija na kojoj je pozirala u žutim tangama, prekrivena peškirom, bez ijedne brige na svetu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.