NE BIRAJU MESTO GDE ĆE RAZMENJIVATI NEŽNOSTI Katarina Grujić u ZANOSU STRASTI sa dečkom na zadnjem sedištu automobila

Izvor: Blic, 24.Avg.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE BIRAJU MESTO GDE ĆE RAZMENJIVATI NEŽNOSTI Katarina Grujić u ZANOSU STRASTI sa dečkom na zadnjem sedištu automobila

Pevačica se ne libi da pokaže kako uživa sa dragim, a ova njihova fotografija vrlo brzo je dobila veliki broj komentara na društvenim mrežama.

Katarina Grujić je nedavno konačno "uhvaćena" sa dečkom Kostom, iako je mesecima pokušavala da sakrije njegov identitet od očiju javnosti, a tokom leta uživaju u romansi na crnogorskom primorju, na kom atraktivna pevačica često nastupa.

Sada je na društvene mreže postavila sliku na kojoj vidimo kako razmenjuju nežnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na zadnjem sedištu automobila, što se mnogima i te kako dopalo, pa su je "zatrpali" pozitivnim komentarima.

- Zbog tebe se osećam posebno. Volim taj osećaj - napisala je Kaća na engleskom ispod fotografije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.