Izvor: Blic, 29.Okt.2016, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJA BORBU Dijana Karić: Saznanje da bolujete od karcinoma ne sme da vas uplaši

Bivša misica Dijana Karić, čija je dirljiva priča o borbi sa karcinomom potresla celu Srbiju, opisala je u svom blogu, kako je saznala poražavajuću vest ali i kako je pronašla snagu da se suoči da opakom bolešću.

- Nikada nisam imala nikakvih zdravstvenih niti ginekoloških problema. Redovno sam išla na kontrole, na svakih 6 meseci i uvek je sve bilo u redu. Par meseci pre rutinske kontrole primetila sam manje odstupanje ciklusa za koje sam smatrala da je izazvano stresom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << promenom klime ili nekim bezazlenim razlogom. Kako je i inače došlo vreme za redovnu kontrolu, zakazala sam pregled. Napominjem da sem neredovnog ciklusa, nisam imala apsolutno ni jedan jedini simptom koji bi ukazivao na bilo šta alarmantno. Sada se sećam da sam u tom period imala malo veću potrebu za slatkišima - napisala je Dijana u blogu i posavetovala sve čitaoce da redovno odlaze na zdravstvene kontrole.

Pročitajte još:

Osim toga, Dijana je opisala i način na koji su joj doktori saopštili dijagnozu, ali nije propustila da obrazloži svoju odlučnost da pobedi opaku bolest. Tekst u celosti možete pročitati na Dijaninom blogu klikom na link OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BIVŠA MISICA APELUJE: Redovno idite kod doktora! Saznanje da bolujete od raka ne sme da vas uplaši

Izvor: Kurir, 29.Okt.2016

...Dijana je nedavno objavila video na Instagramu u kom je otkrila da se godinu dana bori sa invanzivnim kancerom materice Veliku podršku pruža joj suprug Stefan Karić, a iz ljubav prema oboleloj supruzi obrijao je glavu, nakon što je Dijana zbog hemioterapije ostala bez kose..(VIDEO) OGLASIO SE...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.