NAJEŽIĆETE SE: Ovo je najjezivije vađenje trna koje ste ikada videli! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJEŽIĆETE SE: Ovo je najjezivije vađenje trna koje ste ikada videli! (VIDEO)

Ovaj skejter je imao sreće što se pored njega zadesio njegov drugar sa klještima, inače teško da bi mogao sam da izvuče ovaj džinovski trn iz svoje noge

Skejteri su manje više navikli na padove i povrede, kao i na rane i ogrebotine, ali kada bidete videli trn u nozi ovog momka, naježićete se.

Ovaj snimak je za veoma kratko vreme pogledalo preko 200 000 ljudi na Jutjubu, i na njemu se vidi kako se džinovski trn zabio u butinu ovog bespomoćnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << skejtera. Međutim, imao je sreće jer se tu našao jedan njegov drugar, koji je ni manje ni više nego klještima izvukao trn.

Printskrin: Youtube/kenan atmaca

Na snimku možemo da vidimo ovaj “hirurški zahvat” izbliza, i primećujemo olakšanje koje je ovaj mladi skejter osetio po vađenju trna iz njegove noge.

Pogledajte video i uverite se i sami:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.