NAGRABUSILA Marija Maksima ostaje bez nasledstva zbog pesme o Vučiću

Izvor: Blic, 05.Maj.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGRABUSILA Marija Maksima ostaje bez nasledstva zbog pesme o Vučiću

Dok je snimala odu srpskom premijeru, Marija Mićić nije ni slutila da će joj se to obiti o glavu. Još nije rešila probleme s mužem, a i siromaštvo joj kuca na vrata.

Vida Mićić (74), strina muža Marije Maksime - Gorana, koja je, kako kaže, posle smrti svog supruga ostavila pravo bogatstvo svom rođaku i njegovoj ženi, rešila je da prepravi testament i internet zvezdu ostavi bez dinara.

- Uoči 40-dnevnog pomena mom suprugu, Marija je napravila cirkus i objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tu pesmu o Vučiću. Osramotila je celu familiju. Ostavila sam im sve: ovu kuću (u kojoj nas je primila i ljubazno ugostila, prim. aut.), onu u kojoj žive a koju ste već slikali, firmu, stovarište i još mnogo toga, a ona nam je ovako vratila - ispričala je za „Blic“ Vida.

Tvrdi da je radila više poslova istovremeno kako bi imala veliki imetak.

- Mi, nažalost, nismo imali dece. Ostavili smo sve njima zato što je Marija rodila troje dece, i hvala joj na tome - kaže ona.

Ipak, ne odustaje od odluke da je izopšti iz testamenta. Gorana ne savetuje da se razvodi da ne bi morao da deli imovinu s Marijom.

Prvi komšija: Toma je sledeći

- O porodici Mićić vam mogu reći sve najbolje. I Goran i Marija su divni ljudi, uvek mi se jave. Ne znam zašto je Marija opevala baš Aleksandra Vučića. Sigurno je Toma Nikolić sledeći. Oduvek je volela da peva. Pevala je po svim privatnim proslavama, otimala je mikrofon pevačima - kaže Marijin i Goranov prvi komšija.

- Moj Goran, Marijin suprug, pojma nije imao da je ona snimila pesmu. Kada je saznao, poludeo je. Niti mu je tražila dozvolu za to, niti je razmišljala o deci i njemu kad je to snimala. Ja sam mu rekla da se ne razvodi jer imaju troje dece, a i majka mu je bolesna. Ko će da je gleda ako je otera. Ona se predstavila kao domaćica, a zapravo je direktor firme koju sam ja osnovala. Nikakva je domaćica, nabila je kilometražu na BMW-u koji joj je muž kupio, nema kuće u Kumodražu u koju nije ušla - kaže Vida.

Tvrdi da niko od članova njene porodice nije član SNS-a, ali da im je Vučić omiljeni političar.

- Uvek smo glasali za njega, ali nikad nismo bili članovi nijedne partije. Ljubav prema premijeru Mariji smo mi usadili i ona ga zaista voli. Ipak, mislim da pesmu nije sama napisala. Ne bi ona to znala. Ona ne zna ni da priča, a kamoli da piše. Njene drugarice, koje su članice SNS-a, nagovorile su je da to snimi. Ona je naivna i nasela je. Sada joj se svi smeju - zaključuje Vida.

Suprug joj oduzeo telefon i automobil

Goran Mićić zabranio je supruzi Mariji da komunicira sa novinarima, ali i sa spoljnim svetom uopšte. Tetka tvrdi da je nije videla i da ne zna gde je suprug odveo nju i decu.

- Verovatno ju je odveo kod svog brata. Ona ima dve sestre, oca i majku. Možda je i kod njih. Kako da ih ne skloni?! I njen automobil je dovezao u moje dvorište. Sve joj je oduzeo! Boji se čovek šta sve može da ga snađe. Može neko decu da mu kidnapuje jer vidite kakvo je vreme došlo. Svi im slikaju kuću, pišu o njima... Nije mu lako - brani strina svog naslednika.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.