Muzičar silovao sopstvenu ženu

Izvor: Mondo, 01.Jul.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzičar silovao sopstvenu ženu

Optužen za silovanje, seksualno zlostavljanje, nasilje u porodici... Poduži spisak!

Foto: YouTube

Bubnjar Din Kastronovo, član bendova Journey, G/Z/R, Cacophony, Bad English, Fear Factory i prateći bubnjar Ozija Ozborna, Stiva Vaja i Pola Rodžersa, uhapšen je u Oregonu i odgovaraće za više nasilnih zločina.

Kastronovo je početkom meseca uhapšen zbog nasilja u porodici kada je napao svoju suprugu, čije ime nije saopšteno, a sada je javni tužilac >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na "spisak" dodao i silovanje, seksualno zlostavljanje, neovlašćeno držanje oružja i iznudu.

Bubnjar, koji ima dvoje dece, trebalo bi uskoro da se pojavi pred sudijom, a bendovi u kojima svira, među prvima Journey, odmah su mu našli zamene za predstojeće nastupe.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.