Muž se izvinio ženi jer ju je zamalo udario na 8. mart

Izvor: Njuz.net, 08.Mar.2012, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž se izvinio ženi jer ju je zamalo udario na 8. mart

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeSrđana je veoma tištilo što se tako poneo tokom jednog dana u godini kada treba biti pažljiv prema ženama

BEOGRAD, 8. mart 2012, (Njuz) - Srđan Tasić, privatni preduzetnik iz Beograda, umalo je jutros udario svoju ženu, ali se na vreme suzdržao kada je shvatio da je danas 8. mart. Činjenica da je zamalo udario svoju suprugu na najveći ženski praznik, toliko ga je tištila da se on ubrzo zatim izvinio svojoj supruzi Slavici.
- Od kada se probudila bila je jako >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << nervozna i konstantno me je provocirala pogledom – priznaje Srđan – I doručak je dosta ofrlje spremila, a ubeđen sam da mi je kafu namerno zasladila više nego što volim. U jednom trenutku je promenila radio stanicu iako je znala da ide pesma koju volim i tada sam instinktivno odreagovao i ustao da joj lupim šamar kao i u ostalim sličnim situacijama kada bi to zaslužila. Nepunu sekundu pre nego što ću je udariti, setio sam se da je danas 8. mart i nekako sam uspeo da se suzdržim – kaže Srđan koji otkriva da se veoma kajao što se tako poneo na Dan žena.
- Pitao sam se kakav sam to čovek postao kada sam umalo udario svoju ženu na 8. mart? Tačno je da živimo u svetu punom stresa i obaveza, ali ne smemo da zaboravimo na taj jedan dan u godini kada treba da budemo pažljivi prema ženama – kaže Srđan, kog je toliko mučilo što se tako poneo prema supruzi da joj se nedugo zatim i izvinio.
- Ovo što sam umalo učinio toliko je bilo strašno da sam joj se izvinio, iako to nikad u životu nisam učinio nijednoj ženi. Vidim da joj je mnogo značilo, odmah su joj pošle suze i rekla je da vidi kako se menjam – rekao je Srđan i napomenuo da će po povratku sa posla svojoj ženi kupiti karanfil, ako uspe da se seti gde se u kraju nalazi najbliža cvećara jer je prošlo godinu dana od poslednje kupovine.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.