Muvao me je uz Google translate i dao sto evra

Izvor: Mondo, 24.Avg.2016, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Muvao me je uz Google translate i dao sto evra"

Žodi Duarte otkriva kako ju je "priveo" Usein Bolt i kakav je van staze. "Ima telo šampiona, ali ostalo..."

Dvadesetogodišnjakinja koja je objavila slike iz kreveta s Useinom Boltom istrtljala SVE detalje romanse za jednu noć.

"Muvao me je uz Google translate, ali mu nije bio potreban da bih shvatila da hoće seks. Pokazao mi je 'munju', a onda pozvao u njegovu sobu. Pravila sam se da neću, ali me je onda jedan pripadnik njegovog obezbeđenja upitao: 'Zašto ne krećeš, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa on je Usein Bolt'. U taksiju smo se ljubili, a onda smo stigli pred olimpijsko selo. Ušli smo unutra, iako je posetiocima zabranjen ulaz, tako što smo ušli u zvaničan autobus igara i uvezli se. Obezbeđenje nas nije diralo", ispričala je Žodi "Dejli Mejlu", a onda nastavila.

"Razmišljala sam zašto me nije odveo u neki skupi hotel – soba je bila mala, uredna i imala dva singl kreveta. Mislim da Useinu štrče noge dok spava, toliko je krevet mali. Onda je pustio Rijaninu pesmu 'Work' i vodili smo ljubav dva puta, po sat vremena. Bilo je veoma strastveno, 'proždirali smo' jedno drugo", rekla je Duarte, a onda otkrila i:

"Ima telo šampiona, ali ONO mu je kao i kod ostalih muškaraca".

Ko je ona?!

Par je posle leškario u krevetu, slušao muziku, a onda je Duarte krenula i Bolt joj je dao sto evra za taksi.

"Obećao je da ćemo se videti na paraolimpijskim igrama u septembru, mada mislim da je on sa devojkama brz kao na stazi".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.