Monika Beluči voditeljka u Kanu, Almodovar predsednik žirija

Izvor: N1 televizija, 20.Mar.2017, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monika Beluči voditeljka u Kanu, Almodovar predsednik žirija

Italijanska glumica Monika Beluči biće voditeljka na otvaranju i na zatvaranju 70. Međunarodnog filmskog festivala u Kanu, prenela je televizija Kanal plus.

Monika Beluči (52) naslediće francuskog glumca i komičara Lorana Lafita, koji je vodio ceremoniju prošle godine, posle Lambera Vilsona, dva puta u ulozi domaćina, i Odri Tatu. On je već jednom bila voditeljka u Kanu, 2003. godine.

Španski reditelj Pedro Almodovar biće predsednik žirija 70. izdanja najznačajnije >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << svetske filmske smotre koja će biti održana od 17. do 28. maja.

Televizija Kanal plus, koja je koproducent i ima ekskluzivna prava za prenos ceremonija Kanskog festivala, navela je u saopštenju da Monika Beluči ima dugu istoriju prijateljstva s tim festivalom, gde se prvi put pojavila 2000. da predstavi film "Pod sumnjom" Stivena Hopkinsa.

Ona je bila članica žirija 2006. kada je predsedavao Vong Kar-Vai.

"Monika Beluči se s lakoćom snalazi u svim žanrovima, od komedije do drame," navodi se u saopštenju, i dodaje da je igrala za prestižne reditelje kao što su Bertran Blije, Danijela Tompson, Fransis Ford Kopola, Teri Gilijam, Mel Gibson, Sam Mendes, Spajk Li i nedavno je uključena u treću sezonu serije Tvin Piks Dejvida Linča, a da njen novi film, "Na mlečnom putu" reditelja Emira Kusturice, izlazi u Francuskoj 12. jula.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.