Minut ćutanja i minut buke za Mančester i u Kombank areni

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2017, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minut ćutanja i minut buke za Mančester i u Kombank areni

U spomen žrtvama terorizma na koncertu Arijane Grande u Mančester Areni, sutra će se u svim arenama širom Evrope održati "Minut za Mančester", minut ćutanja u 21.59, a zatim u 22:00 časova, minut velike buke, jer ne dozvoljavamo da budemo zaplašeni, saopštila je Evropska Asocijaija Arena čiji je član i Kombank Arena.

Kombank Arena je pozvala posetioce da se sutra pridruže Arena Dance Club u zajedničkom odavanju počasti minutom ćutanja, svim nevinim, tragično nastradalim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << žrtvama u Mančesteru.

Evropska Asocijacija Arena i Kombank Arena, nastaviće da unapređuje svoje poslovanje usvajajući nove tehnologije i metode u obezbeđivanju svoje publike i gostiju. Naše misli i najdublje saučešće usmerene su ka svim povređenima i porodicama žrtava, poručuju iz Arene.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Minut ćutanja i minut buke sutra u evropskim arenama i “Kombank Areni”!

Izvor: Scandal.rs, 25.Maj.2017

“Evropska Asocijacija Arena” čiji je član i “Kombank Arena”, izražava duboku potresenost i tugu zbog nedavnog tragičnog događaja nakon koncerta Ariane Grande u “Mančester Areni”. U spomen žrtvama, sutra, u petak, 26. maja, održaće se “Minut za Mančester” u svim arenama širom...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.