Miloš Biković u vezi sa ruskom manekenkom

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Biković u vezi sa ruskom manekenkom

Da gde ima dima ima i vatre, pokazuje i nova ljubav srpskog glumca, koju je upoznao u avgustu tokom snimanja kampanje za rusku modnu kuću.

U septembru ove godine internet su zapalile fotografije našeg glumca Miloša Bikovića (27) u strasnom zagrljaju sa ruskom manekenkom Sašom Lus (23).

Njegove obožavateljke su poludele, ali glumac je ostao pri svome da ne komentariše privatni život.

Kako “Blic“ saznaje, Miloš i Saša su u vezi već tri meseca i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljubav odlično funkcioniše na relaciji Beograd - Moskva.

- Spojio ih je posao, ali su varnice odmah sevnule. Ludo su zaljubljeni i dok je Miloš i poslovno vezan za Moskvu, Saša u Beograd dolazi samo zbog njega.

Upoznala je sve njegove prijatelje i ceo grad, oduševljena je i luda za Milošem - otkriva dobro obavešteni izvor.

Iako smo pokušali da dobijemo komentar od Bikovića, on nije odgovarao na pozive i poruke, a trenutno se nalazi u Moskvi.

Odatle je i podelio na Instagramu fotografiju Saše u hladnoj ruskoj noći, čime je indirektno potvrdio ljubav.

I sam opis fotografije na kojoj se ljubi sa Sašom bio je više nego dvosmislen.

- Raditi sa Sašom Lus je više od zadovoljstva, kao što možete da vidite - poručio je Miloš.

U prilog tome ide i činjenica da su viđeni više puta u poslednja dva meseca u centru Beograda, gde su bili više nego prisni.

Miloš je do pre godinu dana bio u vezi sa glumicom Brankicom Sebastijanović.

Pre nje, kako se navodi, bio je u velikoj ljubavi sa Anjom Alač, ćerkom glumice Vesne Čipčić.

Tokom nekog vremana povezivali su ga i sa mladom pevačicom Nevenom Božović, u čijem spotu je glumio. Ipak, Miloš je ostao dosledan i nije komentarisao svoj privatni život.

Miloš Biković je postao popularan u Moskvi posle saradnje sa Nikitom Mihalkovim. On je u njegovom poslednjem fimu „Sunčanica“ imao jednu od glavnih uloga. Posle toga kreće njegov vrtoglav uspeh u Rusiji, gde ga smatraju jednim od najboljih glumaca mlađe generacije.

Iako su ga povezivali kako sa mnogim Srpkinjama tako i sa mnogim Ruskinjama, glumac je za sve njih izjavljivao da su samo drage saradnice. Kako i ne bi kad mu je srce ukrala lepa, četiri godine mlađa manekenka Saša.

Saša i Miloš su se upoznali tokom rada na projektu „Leto ljubavi“ u avgustu u Moskvi. Od tada kreće njihova ljubavna priča na relaciji Moskva - Beograd. Iako im poslovne obaveze ne dozvoljavaju da često budu zajedno, njih dvoje koriste svaki slobodni trenutak da se vide.

...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.