Mića Megatrend promenio ime u Mića Džon Nezbit

Izvor: Njuz.net, 16.Apr.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mića Megatrend promenio ime u Mića Džon Nezbit

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeMića Megatrend predstavio novo ime

BEOGRAD, 16. april 2015, (Njuz) – Bivši rektor Univerziteta Megatrend Mića Megatrend odlučio je da promeni ime, tako da će se ubuduće zvati Mića Džon Nezbit, saznaje Njuz.
Na ovu odluku Mića Megatrend se odlučio jer već neko vreme razmišlja o rebrendiranju.
-Kada ljude pitate za Miću Megatrenda, mnogi neće imati baš reči hvale zbog negativne kampanje koju su pojedini mediji imali o meni – izjavio je Mića Džon >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Nezbit za Njuz – Kada budete pitali ljude šta misle o Mići Džonu Nezbitu većina će reći ‘ko je taj’, što je upravo ono što želim. Malo anonimnosti će mi prijati nakon toliko godina popularnosti.
Mićini prijatelji i saradnice kažu da je Mića već prvog dana po promeni imena potpuno nova osoba i da ni po čemu ne podseća na starog Miću.
-Mislio sam da je promena imena čista glupost i demagogija koja ništa suštinski ne može da promeni, ali Mića Džon Nezbit nema nikakvih sličnosti sa Mićom Megatrendom koji me je, sada već ovo mogu i da kažem, pomalo nervirao, za razliku od Miće Džona Nezbita koji je baš strava– izjavio je jedan Mićin prijatelj koji je tražio da ostane anoniman.
Mića Džon Nezbit kaže da se veoma lako navikao na novo ime i da se nada da će ga okolina prihvatiti kao novog čoveka.
-Nije lako promeniti ime koje nosiš od rođenja i još mi se dešava da kada mi neko kaže ‘de si Džon Nezbit’ u trenutku ne znam da se obraća meni. Ipak, mislim da je to normalno i da je svaka promena imena čudna u početku, ali da ću se ubrzo navići – kaže Mića i otkriva da ga najviše mrzi što će narednih dana morati da zbog promene imena menja sva lična dokumunta.
Poznata pevačica Ekstra Nena čestitala je Mići promenu imena, i najavila da će uraditi obradu svog starog hita “Hej, hej Megatrend” u “Hej, hej Džon Nezbit”.
Marko Dražić
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.