Mesar niže uspehe u „Zvezdama Granda“: Sad svi kupuju meso od mene

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesar niže uspehe u „Zvezdama Granda“: Sad svi kupuju meso od mene

Od kada se pojavljujem na televiziji više mi plaćaju za svirke po kafanama, a i klanici je porastao promet zbog moje popularnosti, kaže Radovan Šofranac.

Radovan (29), mesar iz Rijeke, na dobrom je putu da se probije na estradu takmičeći se u “Zvezdama Granda”.

U dosadašnjem takmičenju mesar je pobrao simpatije publike širom regiona prvenstveno izvodeći zabavnu muziku.

- Nisam verovao da se u Hrvatskoj toliko mnogo gledaju “Zvezde Granda”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kupci me sad prepoznaju i rado dolaze kod nas u klanicu da kupuju meso. Svi ljudi vole da vide čoveka koji je raspevan i koji emituje dobre vibracije. Prepoznaju me i hvale me i to mi mnogo znači jer bih voleo da postanem cenjen pevač. Što se tiče tezgi, i one su mi sada bolje plaćene, ne nešto mnogo više, ali je osetna promena - kaže Radovan.

On priča da mu je krenulo i u ljubavi, pa od kada se pojavljuje na televiziji devojke mu se same nabacuju, ali dodaje da ga nijedna nije sasvim osvojila pa je “slobodan kao ptičica”.

Od koleginica mu se najviše sviđa Severina.

- Severina je najbolja i omiljena nama Riječanima. Osim što odlično izgleda, zna i da peva iako joj to neki osporavaju, jer da nije tako ne bi bila gde jeste. Nadam se da ću je upoznati i snimiti sa njom duet, nalik onom koji je uradila sa Sašom Matićem.

Uz ambiciju da ostvari uspeh na estradi, Radovan ne planira da napusti posao u klanici.

- Školovao sam se da budem mesar i volim svoj posao. Mislim da ga dobro radim, a budući da pevajući dolazim na posao i da stalno pevam dok tranžiram meso, sigurno je da mi zanimanje pričinjava zadovoljstvo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

MESAR IZ ZVEZDA GRANDA: Sad svi od mene da kupe meso!

Izvor: Kurir, 26.Apr.2015, 08:56

Od kada se pojavljujem na televiziji više mi plaćaju za svirke po kafanama, a i klanici je porastao promet zbog moje popularnosti, kaže Radovan Šofranac..Radovan Šofranac (29), mesar iz Rijeke, na dobrom je putu da se probije na estradu takmičeći se u “Zvezdama Granda”. U dosadašnjem takmičenju...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.