Melanija oštro presekla: Osvetila se Trampu za sva poniženja u javnosti

Izvor: Press, 24.Maj.2017, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija oštro presekla: Osvetila se Trampu za sva poniženja u javnosti

Već po navici, Donald je po sletanju aviona krenuo da maršira napred, ostavljajući suprugu Melaniju iza sebe. Ali, ovoga puta se završilo drugačije.
foto: stil.kurir.rs
Nakon što smo više puta bili svedoci javnog nepoštovanja i nedžentlmenskog ponašanja Donalda Trampa prema supruzi Melaniji, ovoga puta desio se obrt - takođe javni.
Čini se da je prvoj dami Amerike dosadilo što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << suprug ne želi da pokaže poštovanje prema njoj, a usput i o sebi izgradi malo lepšu sliku.
Naime, njih dvoje doputovali su u Izrael, kako bi se novoizabrani predsednik Amerike sastao sa predsednikom i premijerom te zemlje.
Već po navici, Donald je po sletanju aviona krenuo da maršira napred, ostavljajući suprugu Melaniju iza sebe.

Foto: Profimedia
Ipak, u jednom trenutku se setio da je i ona tu i pružio ruku ka njoj, ali je ona, vidno iznervirana, samo grubo odgurnula njegovu ruku i nastavila, kao i mnogo puta do sada, da hoda sama.
Ponosna, dostojanstvena i elegantna, Melanija je sa osmehom pozdravila ljude koji su ih dočekali, a na njenom licu mogao je da se vidi blagi smešak zbog konačne "mini osvete".
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.