Meditacija može promeniti vaš dan

Izvor: Press, 01.Dec.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meditacija može promeniti vaš dan

Ako se probudite kasno i jutro obeležite žurbom, velike su šanse da ćete i ostatak dana provesti na isti način. Sledeći ovaj princip kratka jutarnja meditacija mogla bi u potpunosti da vas oslobodi stresa i pripremi za nove izazove!
Foto:wannabemagaine.com
Sedeti u tišini na uštrb sna može vam se najpre učiniti odbojnim, ali blagotvorno i okrepljujuće dejstvo mediatcije opravdaće vam tu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << sitnu krađu jer:
Poboljšavate disanje – Koliko puta se desi da prođe pola dana i da shvatite da niste nijednom duboko udahnuli. Započnite dan dubokim udisajima koji u trenutku umiruju i iskoristite ih da poboljšate koncentraciju i uspešno izvršite sve zadatke koji vas očekuju.
Nagrađujete svoje telo – U početku će vam biti teško da samo sedite i budete mirni, ali će vremenom taj utisak nestati i kao rezultat dobićete osećaj koji će vaše telo prepoznati kao uživanje.
 
 
Vašem telu je potrebna pažnja

 
Izražavate svoje namere – Moderno vreme donelo je pritisak kao sastavni deo produktivnosti, ali ako je vaš um spreman na žurbu čim otvorite oči, moglo bi da se desi upravo suprotno. Uz mali napor da odvojite deo jutra kako biste se usresredili na sebe i opustili, oteraćete negativnost, dobićete dodatnu energiju i osećaćete se spremnijim za ciljeve koje ste postavili.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.