Marinko Madžgalj: Ljudi, dobro sam!

Izvor: Blic, 04.Avg.2015, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinko Madžgalj: Ljudi, dobro sam!

Samo tri dana posle operacije, posetili smo poznatog glumca i uverili se da se uspešno oporavlja.

Oporavlja se: Marinko Madžgalj se oseća bolje

 - Nije ni vreme ni mesto da pričamo - rekao nam je poznati glumac Marinko Madžgalj kada smo ga juče posetili u KBC Bežanijska kosa.

Na pitanje kako se oseća posle operacije, rekao nam je samo kratko: „Dobro sam“.

Pokušali smo od njega da saznamo šta mu se zapravo dogodilo i zbog čega mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u četvrtak uveče pozlilo, ali on nije želeo previše da priča, samo je odmahivao glavom uz kratko:

- Ne bih o tome, stvarno...

Zbog jakih bolova u stomaku, glumcu je hitno operisan pankreas u četvrtak uveče. Na naše pitanje da li zna koliko će ostati u bolnici, rekao nam je: „Stvarno ne znam“.

Zahvalili smo Marinku što je uopšte porazgovarao sa nama i ostavili ga da se odmara. On je u sobi sa još jednim pacijentom, u kojoj imaju i televizor, pa mu, verujemo, koliko je to moguće u bolnici, vreme brže prolazi.

Iako nam je malo rekao, bilo je sasvim dovoljno. Fino, tiho i kulturno porazgovarao je sa nama. A osim nas koji smo mu nenajavljeni došli u bolničku sobu, u posete mu dolaze brojni prijatelji i kolege. Sa glumcem najviše vremena provodi njegova devojka Lana Sekulić.

Inače, kako saznajemo, Marinko čeka da mu saopšte šta je još potrebno uraditi od analiza i da li će morati na još neku operaciju kako je već počelo da se spekuliše u medijima.

Verujemo da će popularni glumac sve što ga čeka uspešno prebroditi! Drži se, Marinko, uz tebe smo!

Trenutno van životne opasnosti

Kako nezvanično saznajemo iz KBC Bežanijska kosa, glumac trenutno nije u životnoj opasnosti, ali treba sačekati detaljnija ispitivanja koja će odretiti i dalji tok lečenja. Sigurno je da Marinku predstoje meseci odmora.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.